Bio

Nieuwe Single de Wannebiezz

Wie zijn de wannebiezz

Welkom bij "de Wannebiezz"

Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. Hun jarenlange vriendschap, de Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag.

GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Misschien kunnen we beter de mannen zelf even aan het woord laten.

Gilles de la Tourniquette

Hee haai, wat ontzettend leuk dat je op bezoek kom op onze vernieuwde site. Ik ben errug trots op het resultaat. Zelf heb ik me mogen bemoeien met de loek en fiel, want de vorige vormgeving was zooo 2010. Verder hebben een paar vriendjes van me ons enorm geholpen. Op deze site vin je alles wat je minstens over ons mot weten. Ik zou zegge kijk maar lekker rond en laat een leuk berichtje achter in ons gastenboek.
Dikke doei, Gilles. X

Rocco di Cabrio

Ja mense, ook namens mijn eige natuurlijk van harte welkom op onze Wannebiezzinformatieverzamelplaats. Je ziet hier waar we zo al optreden, de laatste nieuwtjes en allemaal geinige clipjes en foto’s. Daarnaast zijn we zo sociaal als wat, dus ziet je hier ook alle linkjes naar allerlei sociale mediums. Zijn we nog niet gelinkt? Doe dat dan eens gauw. Dan kenne we lekker veel contact houwe, jatoch nietan? Ech wel.
Hijsfijn, Rocco

Arie van Ballegooie

Wat Rocco nog vergeet te vertellen is dat we geregeld vakantiekaarten sturen, teminste as we op vakantie gaan natuurlijk, dat dan weer wel. Dus ook al onze anzichtkaarten ken je hier ook zien. Waar ik zelf erg blij van word is dat me handel eindelijk eens overzichtelijk is terug te vinden in onze webshop. Allemaal legale handel uiteraard, cdtjes, dvdtjes, tshirtjes, postertjes enzovoort enzovoort. Voor de overige handel zoas turbo viagra, synthetishe paddo’s, Wanneboozz, lekkere luchies en goedkope horlogies ken je me beter effe een berichie sturen.
Toedeledokie, Arie.